Städning Sundsvall

Städning privatpersoner och företag

Jourstäd Sundsvall åtar sig alla typer av städuppdrag, t ex vanlig städning, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputs, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning… Vi gör det mesta du kan tänka dig! Vi finns tillgängliga för dig som är bosatt i Sundsvall med omnejd, både företag och privatpersoner.

Vi vill vara ditt första val när du väljer städfirma och anstränger oss därför för att vara flexibla, snabba och anpassar oss efter de önskemål ni kunder ger oss. Du kan få hjälp med städning vid enskilda tillfällen, men vi erbjuder dessutom möjlighet att teckna abonnemang för återkommande städuppdrag, t ex för trappstädning eller hemstädning. Allt material ingår i våra priser.

Skulle du ha rätt till RUT-avdrag ordnar vi så detta dras direkt på fakturan.

Arbetsområden

Vi finns i Sundsvall och du som är verksam eller boende i Sundsvall med omnejd (Timrå, Matfors, Gnarp, Härnösand, Kvisselby osv) kan nyttja våra tjänster. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. För att kunna åta oss alla typer av uppdrag har vi specialutrustning, men vi har även en specialutformad tjänst som visat sig vara populär; visningsstädning, detta innebär att vi hjälper dig att förbereda inför visning och försäljning.

Vi har en låg erfarenhet och vet vad vi gör, med oss kan du känna dig trygg med att du får rätt typ av städning. Eftersom vi vill vara ett miljövänligt företag använder vi oss av städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön. Så gott som alla är miljöcertifierade av t ex Svanen eller Bra Miljöval. Vi vet att även våra kunder bryr sig och tillsammans kan vi se till att få en renare miljö.

Städning privatpersoner och företag

Som vi nämnde tidigare anstränger vi oss för att vara ett grönt företag. Vi arbetar så miljövänligt vi kan och använder många gånger endast dukar och trasor av mikrofiber, enbart med vanligt vatten, vilket sparar mycket på miljön. I de fall en riktig grovstädning och grovrengöring krävs nyttjar vi endast miljöcertifierade produkter.

Vi har en kampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt. Hör av dig för mer information.

Varför inte prova våra städtjänster?  Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom en timme.

Städning – frågor & svar

  • Ingår material allt material?
    Ja, allt material vi kan tänkas till vanlig städning ingår i priset.
  • Kan ni hjälpa till med allergistädning?
    Ja, meddela oss innan så vi kan förbereda oss.
  • Är det samma person som kommer?
    Ja, om det gäller hemstädning kommer alltid samma person. 

Behöver du hjälp med städning eller undrar du något?