Städfirma i Sundsvall

Städfirma i Sundsvall

Prisvärd städfirma i Sundsvall som levererar kvalitetsstädningar till både privatpersoner och företag. Dessutom så får alla privatpersoner RUT-avdrag vilket gör att ni enbart betalar halva kostnaden.

Vad gör att vi skall välja Jourstäd Sundsvall för vår städning?

  • Städfirma som erbjuder generösa garantier på hela 7 dagar på flyttstädningar.
  • Rut avdrag till privatpersoner.
  • Öppet dygnet runt.
  • Skicklig städfirma med personal med gedigen utbildning.

Utför ni allt inom städning?

Ja vi utför allt som kunderna efterfrågar. Genom åren byggt upp en bred kompetens med skickliga medarbetare som levererar dygnet runt i Sundsvall med omnejd. Vi utför både byggstädningar, flyttstädningar, dödsbotömning & dödsbostädning osv. Självklart gratis offerter och svarar på era frågor under dygnets alla timmar. Vi vill finnas nära kunderna och det har varit en underbar resa att kunna vara tillgängliga alla årets dagar. Vi ger snabba svar och inom ett par minuter har ni svar på era frågor. Testa oss. Vi lovar att göra allt för att få er belåtna.

Vad behöver vi tänka på vid en flyttstädning som beställare av tjänsten?

Det ni behöver tänka på är

  • Att se till att bostaden är tömd
  • Lämna oss eventuella portkoder
  • Finns tagg så meddela oss
  • Slå av kyl och frys
  • Har ni bokat förråd som ligger utanför bostaden så meddela oss var och förrådsnummer

Vilka garantier lämnas på flyttstädningar?

Vi har garanti from städdagen på hela 7 dagar. Skulle du önska länge garanti så meddela oss bara så löser vi detta helt kostnadsfritt. Vi vill ge dig en garanti och en trygghet att veta om det mot all förmodan skulle missas något, så åtgärdas detta helt kostnadsfritt för dig. Ibland händer det att vi kommer in i bostäder som bokat sevanlig flyttstädning, men det visar sig vara ren och skär sanering. Då blir som ni säkert förstår priset något helt annat.

Samtidigt vet vi att vad som är normalt smutsat för en person, kan betyda något helt annat för en annan person. Vi tar diskussionen direkt vid ankomst till objektet och ofta kommer vi överens om en bra lösning innan arbetet påbörjas.

Skulle nu kunden vägra inse skillnaden på normalt smutsat objekt och inte se att vi behöver lägga in mer tid så avbryts normalt hela arbetet och det hör till ovanligheterna. Vårt mål är att alltid komma fram till en lösning som passar både oss och beställare på ett bra sätt. Problem är till för att lösas.

Ställ era frågor eller begär offert!

Boka en prisvärd städfirma

Öppet dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67