Prisvänlig städning med miljön i fokus

Prisvänlig städning med miljön i fokus

Prisvänlig städning erbjuds av Jourstäd Sundsvall. Miljön är ett viktigt område för oss. Alltid prioriterar vi detta viktiga område. Städservice där kunderna erbjuds både prisvärda städtjänster, samt ett miljötänk.

Prisvänlig städning

Städfirman som erbjuder prisvänliga städningar. Målet för oss är att alla skall ha råd att anlita städhjälp. Rut-avdraget har möjliggjort att 50% av arbetskostnaden försvinner. Många har sagt att vi har bland de bästa priserna och det vet vi om. Konkurrensen är stor och det gör städjobben prispressade. För den skull skall man inte pluta på kvalitèn. Priset och hur städningen genomförs är viktigt. När en kund bokat en prisvänlig städning så skall allt utföras med finess. Aldrig plutar vi på kvalitèn, enbart på arbetets pris.

Miljön i fokus

Självklart miljön i fokus. Valet av rengöringsmedel faller alltid på det bättre alternativet vid inköp. Man ser idag att dessa produkter har utvecklats på senare år. Förr fanns enbart såpa och diskmedel mer eller mindre. Numera är hyllorna fyllda av bättre sorter för miljön. Många olika sätt kan man städa på. Tipsen för att skona miljön kan då vara-Minimera mängden kemikalier. Använd varmt vatten. Putsa fönster i plusgrader så slipper ni spolarvätska i vattnet.

Städfirma som erbjuder allt inom städning

Komplett städfirma som erbjuder allt inom städning. Att du som kund skall kunna boka den tjänst du vill är självklart. Den tjänst du efterfrågar levererar vi. Under åren har vi hjälpt både privatpersoner och företagare. Breda kunskaper har gett oss en personal som kan leva upp till era krav. Löpande utbildningar för all personal gör detta möjligt.

Studentstädning-Prisvänliga städningar

Studenter välkomnar vi särskilt mycket. Prisvänliga städningar passar alla studenter med knaper ekonomi. Att få pengarna att räcka under studietiden är tufft för många. Många studenter tycker det är underbart att någon annan tar hand om detta tråkiga som städning trots allt är. Personalen som kommer till dig älskar att städa.

Dödsbostädning & Dödsbotömning

Dödsbostädning och dödsbotömning erbjuds. Självklart har vi tystnadsplikt och alla erforderliga försäkringar och tillstånd. Anlita oss för att hjälpa er med allt som rör dödsboet.

Städtjänster vi erbjuder

Flyttstädning, dödsbostädning, dödsbotömning, fönsterputsning är en del saker som erbjuda. Självklart så är vi en fullservicefirma där allt finns. Bred kunskap och spetskompetens inom hela området.

Firman som har öppet året runt

Generösa tider där kunderna kan boka oss på tider som passar er. Kundservice är bemannat 24/7/365 och svarar på frågor och lämnar gratis offert. Alla frågor besvarar vi på ett par minuter. Kanske vill du veta hur du skall boka? Frågor runt din bokning? Vad du än har på hjärtat så tveka inte att kontakta oss.

Allt inom  prisvänlig städning

Stolta är vi på Jourstäd Sundsvall som kan ge dig som kund den hjälp du söker.

Öppet dygnet runt!

Bokningsformulär

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67