Jourstädning Sundsvall

Behöver du hjälp med städning med kort varsel eller på obekväma tider? Vi på Jourstäd Sundsvall kan hjälpa dig då.

Vi vet att ibland kan tiden köra ihop sig vid t ex en flytt och att det är ett stort och krävande projekt som har hög tidsåtgång. Den innefattar packning, städning och sedan själva flytten. För att minska ned på stressen och se till att du utnyttjar tiden på att få rätt på det nya boendet, så kan du anlita oss för städningen. För dig som är boende i Gävle med omnejd finns vi att tillgå med väldigt kort varsel. Vi ger dig den avlastning som du kan behöva för att stressa mindre.

Vår flyttstädning inkluderar en ”Nöjdkundgaranti”, vilket innebär att om den som ska flytta in inte är nöjd med städresultatet, så kan ni upptill 7 dagar efter avslutad städning kontakta oss. Vi vill att våra kunder alltid ska vara nöjda med slutresultatet. Tilläggas ska att det är den som ska flytta in som besiktigar, alternativt hyresvärden.

För dig som önskar hemstädning finns möjlighet både för enstaka tillfällen och på regelbundet schema, vid sistnämnda är det alltid samma person som kommer till er.

Vår service

Generellt brukar de flesta känna att den service vi erbjuder för vår jour- och flyttstädning är komplett, allt som vi räknar till städning ingår. Dock har vi ett par undantag; vi tar inte hand om kvarlämnade saker, persiennrengöring, klistermärken, klister eller tejprester på målade ytor, detta helt enkelt för att det inte räknas till städning. Så länge vädret tillåter det ingår fönstertvätt (dvs ned till ca -5 gr).

Bra att veta!

•  Vi lämnar 7 dagars garanti på flyttstädning. Föreligger problem kan du kontakta oss inom 7 dagar efter avslutad städning. Garantin kan förlängas, önskas detta ska det meddelas innan städningen är utförd.

•  RUT-avdrag går att nyttja för flyttstädning, men gäller inte för dödsbon.

•  Det är kundens ansvar att frosta av kyl och frys innan vi kommer för att städa, gäller vid flyttstädning.

•  Det finns inga krav på att du ska vara hemma när vi städar. Det går bra vilket som för oss.

•  Vid behov av allergistädning går det att anlita oss. Detta behöver vi veta vid bokningstillfället, så vi är förberedda, ibland behöver vi speciell utrustning.

•  Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsmedel.

Vi har öppet dygnet runt och försöker att alltid svara inom en timme. Vi vill att alla kunder ska vara nöjda med oss och arbetar för att vara flexibla och snabba. Alla våra tjänster går att nyttja både som företagare och privatperson.

Behöver du snabbt hjälp med städning eller har du frågor?