Hushållsnära tjänster Sundsvall

Hushållsnära tjänster nu med 50% rabatt

Ibland behöver man frigöra tid till annat, det kan vara att familjen eller arbetet behöver mer tid, eller att det helt enkelt är sommar och det är dags för resor mm. Vi på Jourstäd erbjuder många olika typer av hushållsnära tjänster, så passa på att kontakta oss för hjälp. Ni kan få hjälp med allt från trädgårdssysslor så som häckklippning, bevattning, ogräsrensning mm. till att vi ser efter er bostad och trädgård om ni reser bort.

Under vintertid går det att anlita oss för skottning av tak; allt från altantak, brotak, hustak, garagetak mm.

Trädgårdsskötsel Sundsvall

Vi på Jourstäd Sundsvall kan hjälpa till med allt som räknas till trädgårdsskötsel, men vi utför även andra sysslor som kan vara svåra eller tunga att klara själv. Det kan vara snöskottning, takskottning, tvätt, ledsagning, gräsklippning, trädgårdsskötsel, häckklippning m.m. Vi är även glada att många äldre har förtroende nog för att anlita oss för hjälp med inköp eller ärenden. Våra tjänster finns att nyttja både regelbundet och för enstaka tillfällen. Vi  har god förståelse för att tiden inte alltid räcker och att de äldre kan behöva stöttning i vardagen när omgivningen inte riktigt räcker till.

Arbetsområden

Vi arbetar i Sundsvall med omnejd: Timrå, Matfors, Gnarp, Härnösand, Kvisselby mm. Både privatpersoner och företag kan nyttja våra tjänster.

Vi har nu kampanj med student- och pensionärsrabatt.

Vi lovar att alltid ge svar inom 1 timme på förfrågningar! Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och offert på våra tjänster.

Vill du få en offert på våra hushållsnära tjänster eller vill du ha mer information?