Företagsstädning Sundsvall

De flesta företag har någon form av företagsstädning och man har många gånger testat olika modeller. En som är vanlig hos mindre företag är att man testat att ha rullande städschema på sin personal. Detta brukar mer ofta än inte bli bristfälligt utfört. Ibland blir resultatet så pass undermåligt att personalen vantrivs och har man dessutom speciellt känsliga individer kan sjukdomsfallen och frånvaron öka. Det är otroligt viktigt att företagsstädningen blir korrekt utförd, dels för att se till att alla är glada, friska men också för att se till så att ni har fina lokaler vid besök.

Många har insett att det nästan är ett måste att anlita en professionell städfirma som verkligen kan sitt jobb. För dig med företag och lokaler i Sundsvallsområdet finns vi på Jourstäd som ett alternativ. Vi förstår vikten av rena lokaler och du kan lita på att du får en ordentligt utförd företagsstädning.

Vad ingår i Jourstäds företagsstädning?

• Alla golv i kontoret städas noggrant. Vi dammsuger och moppar med lämpliga rengöringsmedel för att se till att golven är fläckfria.

• Inventarier dammtorkas med en fuktig trasa. Vi rengör skrivbord och andra ytor.

• Personalkök och/eller pentry städas. Diskbänken, spisen, kylskåpsdörren och matbordet behöver hållas hygieniska.

• Personaltoaletter rengörs noggrant för att inte leda till sjukdomsbortfall.

• I vissa fall utför vi även fönsterputsning. Detta ökar trivsamheten genom att släppa in mer dagsljus och gör att lokalen känns ren och fräsch.

Kom ihåg att ert kontor är en del av företagets ansikte utåt. Förutom att det inte är särskilt hygieniskt så är ett smutsigt kontor inte särskilt trevligt för någon att vistas i. Vi förstår att man vill ge ett gott intryck och detta hjälper vi er med om ni anlitar oss till företagsstädningen.

företagsstädning sundsvall

Behöver du hjälp eller har du fler frågor?