Fönsterputsning Sundsvall

Fönsterputsning

Jourstäd Sundsvall erbjuder alla former av fönsterputsning och vi finns tillgänglig för dig som bor i Sundsvall med omnejd. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och inte bara klassisk fönsterputsning, det kan vara att t ex att putsa inglasade verandor, balkonger, skyltfönster m.m. Vi utför även fönsterputsning vid byggstädningar och renoveringar.

Fönsterputsning är något som många tycker är både tidskrävande och svårt men också något som man oftast faktiskt glömmer bort – tills det knappt går att se in genom fönstren. Detta ger ett slarvigt intryck och om det är på din arbetsplats kan det ge helt fel bild av er som företag. Vi på Jourstäd Sundsvall hjälper er gärna med fönsterputsning och ser till att ni alltid har skinande rena fönster. Hög trivsel och rätt intryck!

För att alltid kunna erbjuda flexibla lösningar för fönsterputsning erbjuder vi dig alltid en lösning som passar dina behov och din budget. Vi har t.ex dessa möjligheter; fönsterputsningsabonnemang från vår till höst, men även engångsuppdrag. För dessa olika modeller kan du välja mellan löpande timpris och ett fastpris. Under höst och vår kan vi erbjuda fasta priser för hela perioden. Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika fönsterputsningstjänster.

Vi finns att anlita för fönsterputs för både privatpersoner och företagare. Inget jobb är för stort eller för litet!

Självklart ingår materialet vi använder i våra priser.

Välkommen att kontakta oss för en offert! Enklast når du oss genom att ringa på 0738-41 95 67 eller genom att skicka ett mail på info@jourstadsverige.se. Vi återkommer med prisuppgifter så fort vi kan! Vi hörs!

Pris fönsterputsning

Vi vill kunna erbjuda alla en lösning för fönsterputsning som passar och har därför valt att vara så flexibla som möjligt. Hos oss kan du välja mellan rörliga priser i form av timpris och fasta priser.

För att se till att vi ska kunna arbeta snabbt och effektivt när vi är hos dig, ber vi dig att försöka underlätta vårt jobb genom att ni förbereder inför fönsterputsningen. Detta gör ni genom att se till att vi har full framkomlighet till fönster, plocka gärna bort saker på fönsterbräden och eventuella möbler som blockerar.

När du anlitar oss för flyttstädning ingår alltid fönsterputsning i den mån vädret tillåter!

Du kan anlita oss för fönsterputsning året runt, vi putsar ner till ca 5-.  Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert för fönsterputsning. Hjärtligt välkomna!

Arbetsområden

Vi finns tillgängliga för fönsterputsning för dig boende i Sundsvall med omnejd; Timrå, Matfors, Gnarp, Härnösand, Kvisselby mm. Vi välkomnar både privatpersoner och företag.

Vårt mål är att vara snabba och lovar därför att ge alla som ber om offert svar inom en timme.

Just nu har vi en kampanj med student- och pensionärsrabatter!

Fönsterputsning Sundsvall

Vanliga frågor om fönsterputsning

  • Putsar ni på vintern?
    Ja, ner till ca -5 grader.
  • Hur kan jag förbereda för er?
    Genom att du plockar undan och gör fönster lättåtkomliga.
  • Är ni försäkrade?
    Ja, vi har småföretagarförsäkring.

Vill du boka fönsterputsning eller har du andra frågor?