Fönsterputsning Sundsvall

Fönsterputsning Sundsvall med omnejd

Jourstäd erbjuder alla former av fönsterputsning och vi finns tillgänglig för dig som bor i Sundsvall med omnejd. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och inte bara klassisk fönsterputsning, det kan vara att t ex att putsa inglasade verandor, balkonger, skyltfönster m.m. Vi utför även fönsterputsning vid byggstädningar och renovering. För att kunna erbjuda dig en lösning som passar dina behov och din budget så erbjuder vi lite olika möjligheter; abonnemang, men även engångsuppdrag. Vi kan även erbjuda fasta priser under höst och vår.

Våran fönsterputsningstjänst finns tillgänglig för både privatpersoner och företagare. Inget jobb är för stort eller för litet!

Självklart ingår materialet vi använder i våra priser. Välkommen att kontakta oss för en offert.

Pris fönsterputsning

Vi vill kunna erbjuda alla en lösning för fönsterputsning som passar och har därför valt att vara så flexibla som möjligt. Hos oss kan du välja mellan rörliga priser i form av timpris och fasta priser.

För att se till att vi ska kunna arbeta snabbt och effektivt när vi är hos dig, ber vi dig att försöka underlätta vårt jobb genom att ni förbereder inför fönsterputsningen. Detta gör ni genom att se till att vi har full framkomlighet till fönster, plocka gärna bort saker på fönsterbräden och eventuella möbler som blockerar.

Du kan anlita oss för fönsterputsning året runt, vi putsar ner till ca 5-.  Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert för fönsterputsning. Hjärtligt välkomna!

Arbetsområden

Vi finns tillgängliga för fönsterputsning för dig boende i Sundsvall med omnejd; Timrå, Matfors, Gnarp, Härnösand, Kvisselby mm. Vi välkomnar både privatpersoner och företag.

Vårt mål är att vara snabba och lovar därför att ge alla som ber om offert svar inom en timme.

Just nu har vi en kampanj med student- och pensionärsrabatter!

Vanliga frågor om fönsterputsning

  • Putsar ni på vintern?
    Ja, ner till ca -5 grader.
  • Hur kan jag förbereda för er?
    Genom att du plockar undan och gör fönster lättåtkomliga.
  • Är ni försäkrade?
    Ja, vi har småföretagarförsäkring.

Vill du boka fönsterputsning eller har du andra frågor?