Flyttstädning Sundsvall

Prisvärd flyttstädning Sundsvall

När du anlitar oss för din flyttstädning arbetar vi på ett sätt som är baserat på våra kunders önskemål och behov. Vi erbjuder både fasta och rörliga priser och har möjligheten att skräddarsy tjänsten baserat på vad du önskar och vad som passar dig. Priser ges via offert.

Då vi utför flyttstädningar och tar hand om allt, dvs att vi utför hela städningen, blir du som kund som regel alltid väldigt nöjd. I vår flyttstädning ingår allt förutom några få saker; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, borttagning av klistermärken, tejp, häftmassa m.m. på målade ytor.
När temperaturen tillåter ingår även fönsterputsning. För att du ska känna dig trygg så lämnar vi alltid en s.k. ”Nöjdkundgaranti”. Detta innebär att om den som ska flytta in inte är nöjd med städningen, eller om hyresvärden inte tycker städningen är fullgod, så hör du av dig till oss, så hjälper vi dig. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

För privatpersoner är flyttstädning avdragsgillt med 50%. Detta gäller den som fyllt 18 år och som har rätt till RUT-avdraget. Dödsbon är de dessvärre inte avdragsgilla.

Vi utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer för våra städtjänster.

Vad ingår i Jourstäds flyttstädning?

  • Kök: spisrengöring ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

  • Kök: diskbänk, skåp, väggar, golv. Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök: övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum: avkalkning, toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall: fönsterputs (alla sidor om möjligt). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt: Detta ingår ej: bortforsling av överblivna saker, möbler och grovsopor. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ligger utanför vårt ansvar. Nikotinskadade och grovt nedsmutsade objekt lämnar vi pris på först efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 7 dagar efter avslutad städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

För ge oss rätt förutsättningar för att kunna utföra ett bra arbete ber vi er att underlätta vårt arbete. Innan vi kommer ska bostaden vara helt tömd på både saker och sopor. Vi rekommenderar att ni tittar igenom alla skåp en extra gång för att säkerställa att det är tomt.

Vid de tillfällen det finns portkod vill vi ha denna på förhand.

Frys skall vara avfrostad och kylskåpet avstängt, helst med öppna dörrar. Detta för att vi undviker mögel. Efter flyttstädning så slår vi på era vitvaror igen.

Önskar du offert på flyttstädning eller vill du ha mer information?

SNABBOFFERT