Daglig städning Sundsvall

Vi hjälper dig att få vardagen att gå ihop

Jourstäd Sundsvall är en av Sundsvalls mest erfarna och flexibla städfirmor. Vi god kunskap av de tjänster vi tillhandahåller och har en lång erfarenhet av att jobba med människor, vilket gör att du kan lita på att du får bästa möjliga kvalitet och resultat när du väljer att anlita oss.

Vi förstår att det inte alltid går att få vardagen att fungera med alla måsten, det är därför som vi vill tagit fram våra tjänster för daglig städning som kan hjälpa till att göra så din vardag flyter på smidigare.

Vi vet att för många är den tid som vi spenderar hemma hos dig är värdefull och gör därför vårt yttersta för att minimera den tid vi spenderar hos dig, utan att ge vika på kvaliteten.

Då vi utför daglig städning hos dig lämnar vi inget åt slumpen. Vi städar överallt du önskar, oavsett om det ser rent ut eller inte, vi förstår att alla har olika behov och preferenser för vad som är rent och det respekterar vi. För att göra det bekvämt för dig, så väljer du själv när du önskar att vi ska komma hem till dig och städa. Vi försöker att alltid möta våra kunders behov och är så långt vi kan flexibla. Finns det specifika önskemål eller behov ber vi dig att meddela oss detta så vi kan ta hänsyn till det.

Vid frågor eller önskan om en offert så är du välkommen att kontakta oss. Vi underlättar din vardag!

Har du frågor kring daglig städning eller önskas en offert?