Corona Coronatest

Corona Coronatest

Corona har fått Sundsvall att utföra massor av coronatest. Allt har satts på sin spets genom denna hemska smitta. Många företag har satts i besvärliga situationer. Vi har också berörts genom att vi tvingats ändra många saker i städfirman.

Corona Sundsvall

Corona Sundsvall har slagit till med kraft. Idag ser vi människor gå runt med munskydd. Vi får endast vara 8 st samlade samtidigt. Detta för att förhindra denna smitta att accelerera. Som städfirma har vi tack och lov klarat oss relativt bra. Detta då vi jobbar mest med flyttstädning, i dessa städningar så är vi i tomma lokaler. Det förenklar vårt sätt att arbeta. Sedan har personalen fått bra utbildning av oss.

Att ta smittan som Corona är på största allvar är av stor vikt. Innan vi kommer och utför våra jobb hos kunderna i Sundsvall, så informerar vi dem noga om vad som gäller för kunden vid bokningen. Viktigt är att alla hjälps åt i dessa smittohärdar. Folket i hela världen kan bidra enormt. Tyvärr ser vi att många inte lyssnar ens på de råd som ges ut via media. De trängs likafullt i köer och i butiker. Denna smitta är inte en smitta som drabbar alla andra, den drabbar oss alla.

Coronatest Sundsvall

Coronatest Sundsvall tas dagligen på intuitioner. Vaccin har börjar ges med goda framsteg. Många har klarat sig otroligt bra, det är glädjande. Stor vikt är att vi nu ser till att de som är sårbara, äldre människor på boenden, personer med sänkt immunförsvar, alla dessa människor är mer sårbara än många andra. Personalen på dessa ställen gör fantastiska jobb.

Vi vill ge denna personal på boenden och alla andra ställen en eloge. Vilket enastående jobb de har, tålamod trots tuffa arbetspass. Dessa borde ha mer i lön, för som de sliter för att bekämpa Covid19 är bara det en bedrift.

Coronasmittan kan begränsas

Om vi alla hjälps åt i världen. För denna smitta är inget som enbart finns i Sundsvall. Det är en världsomspännande sjukdom, denna smitta har lamslagit en hel värld. Vad kan vi då göra för att bromsa denna smitta? Vi kan ta mer hänsyn till alla runt oss, hålla avstånd och respektera de restriktioner som utfärdas.

Att vi alla hjälps åt kan väl inte vara så mycket begärt? För visst vill vi alla få ett slut på detta? Att dagligdags se tidningar och media fyllas av detta börjar kännas tråkigt. Så mycket annat viktigt i livet uteblir. Prat om omtanke och kärlek faller i skymundan. Nu hjälps vi åt alla så detta får ett slut inom kort. Tillsammans är vi starka.