Byggstädning Sundsvall

Byggstädning Sundsvall med omnejd

Jourstäd Sundsvall hjälper privatpersoner och företag med byggstädning, flyttstädning och slutstädning i hemmet, på kontor, företagslokaler och liknande. Vi kan hjälpa dig från första steget till sista. När du anlitar oss ordnar vi så att alla ytor och lokaler är skinande rena och att alla känner sig nöjda och tillfreds med lokalen.

Om ni som företagare använder er av det, så används omvänd byggmoms.

Slutstädningen, som vi rekommenderar efter en renovering eller ombyggnation, innefattar att vi ser till att få bort trädamm, betongdamm, slipdamm osv. Självklart går det bra att boka oss för städning hela vägen under processen! Vår byggstädning är flexibel och mångsidig och du kan lätt sätta ihop en modell som passar dina behov.

Vad ingår i vår byggstädning?

Vid en byggstädning tar vi bort allt byggdamm som smutsat ned din lokal eller ditt hem, vi avlägsnar även sopor efter bygget om så önskas. Vi rekommenderar att ni meddelar oss gärna vid bokning vilken hjälp ni behöver. Detta för att vi ska kunna ge er en korrekt offert.

Vi har lång erfarenhet av byggstädning och kan åta oss mer eller mindre alla typer av uppdrag, små som stora, och vi arbetar med både företag och privatpersoner.

Vi utför det mesta du kan tänkas vilja ha hjälp med inom byggstädning; grovstädning, avtäckning, fönsterputsning och slutstädning i etapper. För att kunna erbjuda en tjänst som täcker alla era behov ber vi er att kontakta oss för en dialog. Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd och anstränger oss därför för att vara flexibla.

Byggstädning i Sundsvall

Vi är experter på byggstädning och har en förfinad teknik utformad för att kunna hjälpa alla företag och personer. Vi strävar efter att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål och försöker därför att vara så flexibla som möjligt. Flyttstädning och byggstädning har många krav och många detaljer som inte får förbises, förutom att ge ett fullgott slutresultat försöker vi att arbeta så miljövänligt vi kan och använder därför endast miljövänliga städmetoder och medel.

RUT-avdrag ges till privatpersoner direkt på fakturan och då betalar du 50% av arbetskostnaden. Vi följer allmänna rekommendationer och lämnar 7 dagars ”nöjdkundgaranti”, denna lämnas från städdatumet och kan förlängas med ytterligare 7 dagar vid önskemål. Meddela oss i förväg om detta behov finns.

Flytt- och byggstädning är ganska lika arbeten. Den största skillnaden är att vid en byggstädning så koncentrerar man sig på damm och fina, små partiklar för att säkerställa att man får ett hälsosamt resultat så att man lugnt kan nyttja lokalerna. På Jourstäd använder vi oss av speciella städlistor där vi checkar av punkt för punkt för att kunna säkerställa att allt åtgärdats. Att byggstädning utförs korrekt är viktigare än vad man kan tro. Efter byggarbete kan det finnas partiklar som irriterar både den känsligare personen, men också den utan allergiska besvär, vilket kan verka hälsoskadligt.

Anlita oss till flytt- och byggstädningen

Bygg- och flyttstädning påminner som sagt en stor del om varandra. Vi hjälper till med både och, så du kan koncentrera dig på de andra sakerna som du behöver inför själva flytten eller efter bygget. Vi vet att det kommer vara mycket att göra i båda fallen.

När du anlitar oss till en flyttstädning önskar vi att du underlättar vårt jobb så mycket du kan. Stäng av kyl och frys och lämna dörrarna öppna, detta gör att vi ska kunna städa dessa utan att invänta att is skall tinas upp. Att vi rekommenderar öppna dörrar är för att ni ska slippa mögelsporer och illaluktande lukt som annars lätt bildas. Vi följer normerna som Mäklarsamfundet satt upp vid flyttstädning. Vårt mål är att alltid göra ett bra städjobb till konkurrenskraftigt pris – vi vill vara ditt första val när du väljer städfirma.

byggstädning sundsvall

Önskar du en offert eller har du frågor kring våra tjänster?